Et skelsættende bidrag til forståelsen af livsstilssygdomme

Bogen Kinastudiet var et uvurderligt bidrag til at gå over til plantebaseret kost, siger praktiserende læge Peter Gaardbo Simonsen fra Skagen

Bogen Kinastudiet var et uvurderligt bidrag til at gå over til plantebaseret kost, siger praktiserende læge Peter Gaardbo Simonsen fra Skagen

Bogen Kinastudiet er nu udkommet i mere end 2 millioner eksemplarer og den er oversat til 28 sprog. En af grundene til dens succes er at den giver en overbevisende beskrivelse, hvordan der er en sammenhæng mellem de vestlige livsstilsygdomme og vores kostvaner.

Peter Gaardbo Simonsen, der er praktiserende læge i Skagen, siger om Kinastudiet: "For mig selv og min familie har læsningen været et skelsættende bidrag i forståelsen af livsstilssygdommene – og ikke mindst et uvurderligt bidrag til beslutningen om selv at gå over til plantebaseret kost."

Han siger videre: "Jeg ville ønske, bogen havde været tilgængelig på dansk, mens jeg underviste i sundhedspædagogik på Sundhedshøjskolen. Det glæder mig, at bogen nu foreligger på dansk, således at den kan anvendes som reference i kliniske sammenhænge og tjene som inspiration for undervisere og praktikere inden for sundhedsområdet."

Hvis du vil vide mere om sammenhængen mellem vestlige livsstilsygdomme og de almindelige kostvaner, er Kinastudiet et godt sted at starte. Måske det er den rationelle tilgang til at passe på dit eget helbred, som får dig til at lægge din kost om. I bogen siger T. Colin Campbell: "Giv det en måned. Du har spist cheeseburgere hele livet; en måned uden slår dig ikke ihjel." Han siger også, at en måned ikke er ikke er lang tid nok til at du opdager de langsigtede fordele - men nok til at du vil opdage fire ting:

  • Der er fantastiske fødevarer, du kan spise som del af en plantebaseret kost, som du ellers nok ikke ville opdage.
  • Det er slet ikke så slemt.
  • Du kommer til at få det bedre
  • Du får en oplevelse af, at det er muligt at lave et skift - og at du har et reelt valg.

>>  Køb bogen direkte fra forlaget med billig fragt